Vijesti

Revolucija u FMCG sektoru!

by | Oct 25, 2023 | Vijesti | 0 comments

Osmi put za redom InStore Media organizira FMCG Retail Summit Zagreb gdje vas čekaju vrhunski govornici i predavanja iz područja retail industrije i FMCG sektora.

Revolucija u FMCG sektoru očekuje vas 9. studenog u Mozaik Event Centru

Revolucija u FMCG sektoru označava temeljne promjene koje se događaju u ovoj industriji, potaknute kombinacijom strategije, inovacije i digitalizacije. Brza prilagodba novim tehnologijama i trendovima postala je ključna za opstanak i uspjeh kompanija u FMCG sektoru. Organizacije koje uspiju iskoristiti prednosti strategije, inovacije i digitalizacije imaju priliku transformirati svoje poslovanje i ostvariti izvanredne rezultate u ovoj dinamičnoj industriji.

To najbolje znaju domaći i međunarodni stručnjaci iz FMCG sektora koji su za vas pripremili predavanja i rasprave o novim retail trendovima:

Laurentiu Florin Dimitriu, CEO Nestlé, Marta Bulhak, Managing Director, HEINEKEN Hrvatska i Andy Felix E. Michaux, General Manager, Ledo plus na panelu koji moderira Jan de Jong, suosnivač tvrtke Webpower Adria, raspravljat će o FMCG industriji i kako zajedno prema uspješnoj budućnosti. Anita Letica, predsjednica Uprave Philip Morris Internationala u intervjuu 1 na 1 s Jelenom Lazarić razgovarat će o trendovima u FMCG sektoru. Mladen Kožić, voditelj razvoja poslovanja, GfK Croatia & Predrag Ćirović, direktor, GfK Adria pojasnit će nam regionalnu sliku: Hrvatska i Srbija, 2 tržišta – jesmo li blizu ili daleko?

Ray Gaul, CEO Retail Cities Global Inc govorit će o tome što svijet može naučiti iz revolucije trgovine koja mijenja Latinsku Ameriku; Tilen Kosmač, Digital Transformation Manager, Orbico Slovenia & Croatia, naučit će vas kako da dignete B2B na višu razinu, a izv. prof. dr. sc. Robert Kopal, predsjednik Uprave EFFECTUS veleučilišta govorit će o teoriji igara u poslovanju (koja nije teorija). Oliver Olschewski, CEO, Offerista Group, objasnit će kako se može uspješno preći s tiskanih kataloga na digitalne, Stjepan Mađarčević, Retail Development Manager, Wolt Croatia prezentirat će Q-comm trendovima i kako Wolt odgovara na potrebe korisnika, Adnan Begoli, direktor, Info Studio d.o.o i Sead Delalić, AI Consultant & Engineer, Info Studio d.o.o. pokazat će vam koja su pametna rješenja za retail, a Božidar Bajsič, suosnivač i direktor operacija, EDITEL Adria, objasnit će vam sve o EDI-ju i robotizaciji.

Prijave su otvorene, a prijaviti se možete klikom na poveznicu.

Sve infomacije o konferenciji, govornicima, programu i sponzorima možete saznati na službenoj stranici konferencije.

DRAGA OPORBO, GOVORI VAM RADIO 101

DRAGA OPORBO, GOVORI VAM RADIO 101

Oči cijele nacije gledaju u vas i molimo vas da nas ne izdate. U protivnom će za 4 godine Hrvatska biti zemlja HDZ-a, umirovljenika i stranih radnika. Jer i ovo malo mladih radno sposobnih Hrvata će otići, a vi se onda igrajte države s Indijcima i Nepalcima. Otvoreno...

Parni Valjak otvara ZAGREB MUSIC FEST!

Parni Valjak otvara ZAGREB MUSIC FEST!

U Zagrebu ove godine ljeto počinje 30. svibnja uz Zagreb Music Fest, na Velikom jezeru Jarun. U tri dana očekuje se preko 30 tisuća ljudi, a festival otvara jedan od najvećih domaćih i regionalnih bendova, Parni valjak, kao headliner prve večeri. Otvorenje uz...