Vulkal: Tri desetljeća sigurnosti i izvrsnosti

Written by on 06/04/2021

Foto: PR

Razvoj vodećeg hrvatskog distributera guma i naplataka

Tvrtka Vulkal već 30 godina brine o sigurnosti svojih kupaca. Kontinuirano usavršava svoje usluge, s orijentacijom na konstantan i održiv razvoj koji izvire iz neumornog proširenja asortimana te stvaranja optimalne mreže partnera i distributera, kao i inovativnog te poticajnog internog poslovnog okruženja.

„Izrazito sam ponosan na rad tvrtke Vulkal. Već 30 godina trudimo se svojim kupcima pružiti maksimalno profesionalnu i brzu uslugu kako bi otišli zadovoljni i ponovno nam se vratili, kao i preporučili svojim poznanicima i prijateljima.“ – izjavio je direktor Vulkala g. Željko Kalečak.

Vulkal vam pruža potpunu sigurnost u prometu, najveći izbor kvalitetnih pneumatika vrhunskih performansi namijenjenih svim površinama i vremenskim uvjetima.  Kroz svoje poslovanje proteklih 30 godina napravljeni su veliki iskoraci u pogledu otvaranja prvih „hotela za gume“ u ovom dijelu Europe, najvećeg centra za prihvat vozila, responzivnog webshopa, outleta guma…

Najveći benefit Vulkala je svakako velik izbor guma svjetskih renomiranih proizvođača koje imaju na lageru, brza i kvalitetna usluga, kao i garancija na kupljene proizvode. Vulkalova misija je svojom ponudom stvoriti najbolje uvjete za kupce i pružiti im zadovoljstvo proizvodom i sigurnost na svakom putovanju.

„Trudimo se ponuditi ono „nešto više“. Pri tome mislimo i na ugodan ambijent gdje kupac može pričekati dok je njegovo vozilo na montaži (caffe bar ili čekaonica), bez potrebe da po suncu, hladnoći ili kiši stoji ispod nekakve nadstrešnice. Samim time odlazak vulkanizeru postaje jedna pozitivna radnja, a ne nešto što nam stvara nelagodu i stres. “ – nadodao je g. Kalečak.

U Vulkalu, također, možete napraviti brzi servis, punjenje i dezinfekciju klime, besplatnu kontrolu podvozja prije tehničkog pregleda, popraviti pneumatike, napraviti geometriju kotača, bezbrižno ostaviti gume na čuvanju do iduće sezone.

Prema odluci Europske komisije, početkom svibnja stiže na snagu novo označavanje pneumatika za osobna i teška komercijalna vozila. Nova labelizacija dobar je potez s kojim će se kupcima podići razina informiranosti o svakom pneumatiku, ali i olakšati odabir istog. Od sada će kupci moći pronaći dodatne informacije na svakoj gumi glede utjecaja na potrošnju goriva, performanse na kiši, snijegu i ledu kao i razinu buke pneumatika. Vulkalovi eksperti rado će vam pomoći u odabiru idealnih pneumatika za vaše vozilo, u čak 10 prodajno-servisnih centara diljem Hrvatske.

Prethodna godina donijela je mnogo izazova i nesigurnosti. Pandemija zahvaćena korona virusom donijela je razne promjene i tešku godinu za sve grane djelatnosti, pa tako i gumarsku industriju.

Bio je pravi izazov popuniti skladišta ljetnim i cjelogodišnjim gumama s obzirom na nastalu situaciju i zatvaranje granica koje je dovelo do otežanog procesa nabavke pneumatika. No u Vulkalu je sve spremno za nadolazeću sezonu.


Ne zaboravite, bliži se 15.4. i vrijeme zamjene zimskih u ljetne pneumatike. Prepustite se u ruke profesionalnom timu i modernoj tehnologiji, zaputite se u Vulkal i nastavite sigurno putovati. Vaš auto bit će vam zahvalan.

Cjelokupnu ponudu guma možete provjeriti na www.vulkal.hr

Označeno s

Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST