The Rolling Stones najavili 15 novih koncerata

Written by on 07/02/2020

Nakon uspješne operacije srca lidera kultnih Stonesa Micka Jaggera  u travnju prošle godine, te njegovog uspješnog oporavka,  band je održao obećanje i nastavio s američkom turnejom.

Nakon višemjesečne stanke, u kolovozu 2019. godine  band je održao petnaestak koncerata. Na svakom showu u set listu ubacili su  po jednu svoju pjesmu koju godinama ne sviraju iz nekog samo njima znanog razloga.  Tako je na jednom koncertu otpjevana i odsvirana hit pjesma „Harlem Shuffle“,  njihov single s Dirty Work albuma iz 1986.  Do ove turneje nije odsvirana punih 29 godina, od 1990. i tadašnje  svirke na Wembleyu. Još jedna pjesma, od koje je sam band dobrovoljno apstinirao na nastupima,  jest  „Mercy Mercy“  Dona Covaya  koja je pak zadnji put svirana davne 1969.   Radi se o coveru dua Bob & Earl iz 1963. godine.

Početkom veljače The Rolling Stones su najavili novih 15 koncerata tijekom ovog ljeta.  Nažalost svi će se održati na sjevernoameričkom kontinentu jer  za sada, Europa nije u koncertnom  planu No Filter turneje.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST