Sting novi album The Bridge + turneja

Written by on 19/11/2021

Sting je najavio turneju na sjevernoameričkim i europskim lokacijama.
U SAD-u su u pitanju samo tri grada ali sa 15 koncerata; 11 u Las Vegasu, dva u Philadephiji i dva u Greensborou.
U Las Vegasu turneja započinje 10.11. gdje će se opet nastaviti u lipnju iduće godine
Europa je mnogo raskošnija. Za sad je uplanirano više od 50 koncerata a najviše u Londonu, njih šest. Uključeni su Zagreb i Sarajevo. U Sarajevu 19.3.2022. a u Zagrebu u Areni 21.3.2022. Njegov gost je Joe Sumner s obzirom da on surađuje sa Stingom na novom albumu.. Prodaja ulaznica započinje 12.11. u rasponu cijena od 320 kn do 830 kn.
Na koncertu se očekuje izvođenje Stingovih najomiljenih pjesama u njegovoj bogatoj karijeri koju je započeo s grupom Police.
Sting je dobitnik čak 17 Grammy nagrada.
Stingov najnoviji album petnaesti studijski, The Bridge, objavljen je u cijelom Svijetu 19. studenog, istog datuma kad i Adele 30. Prikazuje njegovu plodnu i raznoliku kantautorsku snagu.
Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima. Pjesme su lakšeg tempa ili su balade. Izdvaja se cover (obrada) „Sittin’ On The Dock Of The Bay“ soul pjevača Otisa Reddinga.
The Bridge predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n’ roll, jazz, klasična glazbu i folk. Ovaj eklektičan album obilježava tipičan Stingov pop-rock zvuk, koji se posebno dobro čuje na uvodnoj rock salvi “Rushing Water” i novi indie-pop zvuk na “If It’s Love“.
Na turneji, Stinga će pratiti električni, rock ansambl koji uključuje Dominica Millera na gitari, Josha Freesea na bubnjevima, Rufusa Millera na gitari, Kevona Webstera na klavijaturama, Shanea Sagera na harmonici te Melissu Musique i Genea Noblea kao prateće vokale.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


Nastavi čitati

RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST