Santana i Earth, Wind & Fire zajedno na svjetskoj turneji 2021.

Written by on 16/09/2020

Foto: web Earth, Wind & Fire

46 godina nakon uspješne svjetske turneje, soul funk bend Earth, Wind & Fire i Santana najavljuju novu u istoj kombinaciji za 2021. godinu. Santana bend je po prvi put gostovao u Hrvatskoj 1975. godine u Zagrebu u Domu sportova. Kao predgrupa nastupili su, tada još nedovoljno poznati, Earth, Wind & Fire. Njihov nasup je bio spektakularan, zasjenivši sam Santanin. Earth, Wind & Fire predvođeni glazbenikom Mauriceom Whiteom su krajem sedamdesetih i prvom polovicom osamdesetih bili autori mnogobrojnih funky i disco hitova od kojih se ističu „Boogie Wonderland“, „Jupiter“, „Serpentine Fire“, „Sing A Song“, „Fantasy“, „September“.
Carlos Santana i bend Santana su zenit slave imali na prijelazu stoljeća materijalom na dva albuma Supernatural i Shaman za koje su i dobili mnogobrojne nagrade, posebice prestižnu Grammy. Album Supernatural ih je osvojio čak osam za 2000. godinu.
Iduće godine Santana i preostali članovi Earth, Wind & Fire kreću na svjetsku turneju. Mjesta i lokacije održavanja koncerata su za sad nepoznata.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


Nastavi čitati

RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST