Prometni kolaps u Zagrebu zbog obilne kiše

Written by on 24/09/2019

Foto: Zagrebački list

U Zagrebu je jučer bio kolaps: U večernjim satima pala je obilna kiša uslijed čega su brojni prostori poplavljeni, a bilo je i poteškoća u prometu.

Vatrogasci su imali na stotine intervencija na ispumpavanju vode. Na Selskoj cesti neki su automobili ostali zarobljeni u vodi, a slično se dogodilo i u Škorpikovoj ulici. Zbog obilnih padalina ponovno je bila otežana odvodnja iz podvožnjaka u Škorpikovoj pa je policija iz sigurnosnih razloga obustavila promet i na teren su upućene resorne ekipe. Škorpikova je jutros ponovno otvorena za promet.

 

Osim požara na Zapadnom kolodvoru imamo i cijeli niz intervencija povezanih uz vremenske nepogode…Stanje u 20:08.

Posted by Vatrogasna postrojba Zagreb on Monday, September 23, 2019

Kaos je jučer nastao u tramvajskom i autobusnom prometu – neke linije prometovale su skraćeno, a neke su u potpunosti obustavljene.

Na Malešnici i u Rudešu poplavljeni su stanovi u suterenu, a potpuno je potopljen i prostor Volonterskog društva za siromašnu i nezbrinutu djecu “Mali zmaj”, u Našičkoj ulici na Jarunu. Poplavljeni su skladište s humanitarnom pomoći, igraonica i plesna dvorana. Iz Malog zmaja kazali su da je u roku nekoliko minuta sve bilo potopljeno i da su djecu morali evakuirati preko stolova.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST