Kuščević nije podnio ostavku! Kaže da mu je imovina transparentna a radnje – časne!

Written by on 03/07/2019

Premijer Plenković jutros je u Banskim dvorima održao sastanak s ministrom uprave Lovrom Kuščevićem. Dotični ostavku nije podnio!„Kuščević mora otići“, poručili su pak SDPEOVCI i najavili da će u saborsku proceduru uputiti prijedlog za pokretanje pitanja povjerenja!

Kuščević je nakon sastanka stao pred novinare i poručio da nije podnio ostavku. Istaknuo je da mu je imovina transparentna, a radnje – časne!

 

Klub zastupnika SDP-a, uz potporu još nekih oporbenih stranaka, u saborsku će proceduru uputiti prijedlog za pokretanje pitanja povjerenja ministru Kuščeviću.

Na pitanje ne misli li da je preveliki teret Vladi, Kuščević nije želio odgovoriti. No, obrušio se na koalicijske partnere HNS koji su najavili da će od premijera tražiti njegovu smjenu:

 

Iz HNS-a je odmah stigla reakcija. Poručili su da ostaju kod svog stava i očekuju sastanak s premijerom.

…rekao je potpredsjednik Vlade Predrag Štromar ! Što je premijer Plenković danas rekao Štromaru na njihov ultimatum i ostaje li HNS pri svojem zahtjevu za smjenom!

 

„Kuščević mora otići“, poručili su iz SDP-a s druge strane Markova trga! Klub zastupnika te stranke, uz potporu još nekih oporbenjaka, u saborsku će proceduru uputiti prijedlog za pokretanje pitanja povjerenja ministru uprave Lovri Kuščeviću.

 

..rekao je čelnik SDP-a Davor Bernardić malo pobrkavši slova u prezimenu ministra! Istaknuo je i da će biti zanimljivo vidjeti kako će kod glasanja o nepovjerenju glasati HDZ-ovi koalicijski partneri:

U ovoj Vladi više gotovo da i nema ministra za kojeg ne postoji ozbiljna sumnja za korupciju!

 

„Ministar Kuščević mijenjao je podatke u imovinskoj kartici, izvlačio novac iz trgovinskog društva, te predlagao ispravke prostornog plana kako bi sebi i svojoj obitelji priskrbio milijunski novac“, nabrojao je njegove grijehe Peđa Grbin te istaknuo:

Prema posljednjim informacijama iz vrha HNS-a , HNS će izaći iz Vlade ako Lovro Kuščević i dalje ostane ministar.

“HNS s Lovrom Kuščevićem koji je koristio politički utjecaj radi osobne financijske koristi, koji nema nimalo političke i moralne odgovornosti, koji je današnjom bezobraznom i licemjernom izjavom uvrijedio sve građane Hrvatske, sve medije i sve koalicijske partnere, HNS s takvim čovjekom u ovoj Vladi na ovaj ili onaj način neće sjediti”, poručio je izvor iz vrha HNS-a u Večernjem listu!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST