Novi album The Offspring

Written by on 28/04/2021

Foto: www.offspring.com

Punk rock bend The Offspring izbacio je novi materijal.

The Offspring  „Let The Bad Times Roll“ ima 12 pjesama, ona udarna je istoimena „Let The Bad Times Roll“, no i ostale su odlične, poput „This Is Not Utopia“, „Breaking These Bones“, „Coming For You“.

Odličan materijal za njihov deseti album.

Producent je čuveni Bob Rock koji je i zaslužan za sirovi, agresivni zvuk ovog pomalo alternativnog banda. Kanađanin Bob Rock (67) je kao tehničar i producent zaslužan za obilje snimljenog materijala među kojima se ističu bandovi Metallica, Mötley Crȕe, The Cult, pjevač Bryan Adams i drugi.

The Offspring su osnovani u Kaliforniji davne 1984. godine pod imenom Manic Subsidal na inicijativu još uvijek aktivna dva člana, Bryana Hollanda, pjevača i gitariste te Gregoryja Kriesela, pjevača i bas gitariste. Tri godine kasnije im se pridružuje Ron Welty, bubnjar. 1987. godine im se pridružuju dva člana banda Clowns Of Death.

Njihov album prvijenac iz 1989. Zove se jednostavno The Offspring.

Izuzetno uspješan album je Smash iz 1994., njihov treći studijski materijal. U SAD-u je imao šest puta platinastu prodaju (6 milijuna primjeraka) dok je sveukupno prodan u 11 milijuna. Smatra se najprodavanijim albumom neke nezavisne etikete.

Na petom albumu Americana iz 1998., komercijalno najuspješnijem,  alazi se pet single hitova od kojih su tri najpoznatija „Pretty Fly For A White Guy“, „The Kids Aren’t Alright“ i „She’s Got Issues“. Album je dosegnuo broj dva službene američke top liste. U svijetu je prodan u 15 milijuna primjeraka dok je u SAD-u pet puta postigao platinastu prodaju (5 milijuna kopija).

U Zagrebu su imali izuzetno uspješan nastup u Tvornici kulture u rujnu 2009. proslavivši 25. obljetnicu postojanja. The Offspring su trebali nastupiti 2004. Godine u Domu sportova, ali pošto im je oprema ostala na slovensko-hrvatskoj granici, nisu nastupili.

Označeno s

Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST