Mrsić: Ministre Beroš to malo dostojanstva što vam je ostalo usmjerite u jedino ispravno – svoju ostavku

Written by on 17/04/2021

Foto: Screenshot N1

Predsjednik Demokrata i kandidat za zamjenika gradonačelnice Zagreba Mirando Mrsić najoštrije osuđuje pandemijsko profiterstvo koje se odvija putem amaterske i nefunkcionalne platforme cijepise.zdravlje.hr i poziva ministra zdravstva Vilija Beroša da podnese neopozivu ostavku.


Još prije neki dan ministar zdravstva Beroš je najavio da će građanima poskupiti zdravstvene usluge da pokrpa rupe u svom sustavu, a ovih dana se vidi da isti taj novac građana troši na privatne firme svojih poznanika. U svakoj drugoj zemlji bi odgovorno odstupio s dužnosti, no ne i u Vladi HDZ-a i Andreja Plenkovića, koja očito nastavlja s modelom funkcioniranja kao u vrijeme Ive Sanadera.

„Ministre Beroš, vrijeme je za ostavku. Brojke zaraženih korona virusom u Hrvatskoj divljaju, na dnu smo ljestvice procijepljenosti, povlašteni se cijepe preko veze, bolnice nemaju lijekova, niste ni prstom maknuli oko reforme zdravstva, najavljujete poskupljenja usluga a novac se troši na vaše poznanike i propale internetske platforme. Što vam nije jasno? To malo dostojanstva što vam je ostalo usmjerite u jedino što je ispravno – vlastitu ostavku”, poručuje Mrsić.


„Usred trećeg vala pandemije, kada se brojke zaraženih dnevno kreće između 2000-3000 novooboljelih od Vlade i ministra zdravstva želimo čuti plan i način kako ćemo povećati procijepljenost i obuzdati rast zaraženih. Umjesto toga Vlada HDZ-a nam je u režiji ministra zdravstva Vilija Beroša ponovno priredila sto puta viđeni scenarij – mutne poslove kojima se ponovno bavi policija”, zaključio je Mrsić.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST