METALLICA & SAN FRANCISCO SYMPHONY album S&M2

Written by on 08/09/2020

Legendarni sastav Metallica objavio je live album i video S&M2, koji u više od dva i pol sata trajanja publici donosi čaroliju nastupa u američkom gradu San Franciscu. Riječ je o koncertima koji su tijekom dvije večeri odsvirani u suradnji sa Simfonijskim orkestrom San Francisca i koji su od danas ponovno zaživjeli u albumskom formatu.

Metallica je navedeni spektakl održala 6. i 8. listopada 2019. godine, a ukupno mu je prisustvovalo 40 tisuća fanova koji su u San Francisco doputovali iz više od 60 zemalja. Metallica i Simfonijski orkestar San Francisca prvi su put surađivali 1999. godine, a taj je trenutak zabilježen na Grammyjem nagrađenom live albumu S&M.

Za produkciju albuma zaslužni su Greg Fieldman, James Hetfield i Lars Urlich.
Osim u digitalnom izdanju, S&M2 bit će dostupan u 4LP vinyl, 2CD, DVD i Blu-Ray verzijama te kao limited edition vinyl 4LP + 2CD + Blu-ray Deluxe Box. Osim navedenih verzija albuma, bit će dostupno 500 Super Deluxe Box setova, koji će uključivati i notne zapise koje su koristili članovi orkestra, a koje su potpisali članovi Metallice.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


Nastavi čitati

RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST