MACHINE GUN KELLY OBJAVIO ALBUM TICKETS TO MY DOWNFALL

Written by on 01/10/2020

Svestrani Machine Gun Kelly napokon je objavio iščekivani album Tickets To My Downfall. Peto studijsko izdanje američkog glazbenika popraćeno je i suradnjama s brojnim popularnim glazbenicima, a stiže nakon niza zapaženih singlova koji su publici dali naslutiti kreativni smjer u kojem je glazbenik krenuo tijekom njegovog kreiranja.

Objavi albuma prethodio je glazbenikov impresivan nastup na prošlomjesečnoj dodjeli MTV Video Music Awards, tijekom koje je osvojio nagradu u kategoriji Najbolji Alternativni Video za pjesmu „bloody valentine“, u kojem se pojavljuje Megan Fox. Produkciju albuma potpisuje legendarni Travis Barker, a na njemu su gostovala i velika glazbena imena kao što su Halsey, Trippie Redd i blackbear.

Neke od pjesama s izdanja već su postale Billboard hitovi, uključujući već spomenutu “bloody valentine” te “my ex’s best friend”, koje su se našle u Top 10 na Hot Rock & Alternative glazbenim ljestvicama. Uz osvajanje alternativnih ljestvica, glazbeniku je pripalo još jedno veliko priznanje; njegov singl “I Think I’m Okay”, s prošlogodišnjeg albuma “Hotel Diablo”, nominiran je za Billboard Music Award u kategoriji Najbolje Rock Pjesme.

Machine Gun Kelly je nekoliko tjedana prije obave izdanja “Tickets To My Downfall” objavio i videospot za pjesmu “my ex’s best friend”, čiju režiju potpisuje Van Alpert (Maggie Lindemann, Post Malone). Alpert je na svojem Instagram profilu s publikom podijelio fotografije i snimku nastajanja spota, a otkrio je i da se nije želio oslanjati na specijalne efekte kako bi kreirao spot.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


Nastavi čitati

RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST