Kygo – remix hita Donne Summer

Written by on 21/09/2020

Norveški top DJ Kygo, pravim imenom Kyrre Gørvell-Dahll (1991) nakon iznenadne ali i odlične suradnje s velikom Tinom Turner, obradio je još jedan classic dance glazbe. Radi se o hitu Donne Summer „Hot Stuff“ iz 1979. godine iz razdoblja pune ekspanzije disco žanra.

Original su za Donnu Summer napisali Pete Bellote i Harold Faltermeyer dok je producent tadašnja zvijezda a danas najstariji aktivni DJ Giorgio Moroder (1940).
Novi aranžman hita „Hot Stuff“ je svjež i moderan s ubačenim elektroničkim EDM elementima. Nakon objave 17.9. do kraja vikenda pjesma ima oko 2 milijuna pregleda.

„Hot Stuff“ stiže nakon neuobičajene suradnje s Tinom Turner (1939) s kojom je Kygo prije dva mjeseca snimio singl „What’s Love Got To Do With It“. Original je objavljen na Tininom albumu Private Dancer (1984). Verzija je osvježena u duhu moderne elektroničke EDM produkcije. Bilježi oko 17 milijuna pregleda na YouTube kanalu.

S ovim coverima, Kygo je napravio hat trick u uspješnosti i gledanosti jer je glazbena priča započela obradom Whitney Houston “Higher Love” iz ljeta prošle godine. “Higher Love” ima 44 milijuna pregleda.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


Nastavi čitati

RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST