Dodjeljene Rock&Off nagrade

Written by on 31/01/2020

Foto: Rock&off

Nezavisna glazbena novinarska nagrada Rock&Off u četvrtak 30. siječnja održala se drugi put u zagrebačkoj Tvornici kulture, a nagrađeni su glazbenici koji su svojim marljivim radom obilježili hrvatsku rock&off glazbenu scenu tijekom 2019 godine. Stručni žiri sastavljen od 77 novinara iz preko 40 medija donio je svoj sud, a izvođači su slavili u 10 kategorija. Talentirani glazbenik Nikola Vranić, poznat pod umjetničkim imenom J.R.August dominirao je na dodjelama Rock&Off nagrada, a kući je odnio čak tri statue. Osvojio je nagradu za Album godine (“Dangerous Waters”),  Veliki prasak godine te za Rock&Off izvođača godine. Glazbenik je imao čast i otvoriti glazbenu večer, a sa svojim je bendom izveo pjesmu “Crucify Me” na samom početku dodjele.

Prema odabiru žirija,  “Iskra”  Damira Urbana i njegove četvorke je pjesma godine, a koncertni izvođač godine su riječki JonathanIrena Žilić je slavila u kategoriji Pop&Off izvođača godine, Rap&Off izvođač godine je Vojko VThe Siids su odnijeli pobjedu u kategoriji Elektro&Off izvođača godine, a Jazz&Off izvođač godine je grupa Chui

Nagrada publike, za koju se moglo glasati na Iskonovim web stranicama, pripala je Goranu Baretu i Majkama. KUD Idijoti su ovogodišnji dobitnici Rock&Off nagrade za životno djelo. Nagradu su preuzeli Diego Bosusco – Ptica i Nenad Marjanović – Dr. Fric, dok su u ime Branka Črnca – Tuste nagradu preuzeli sin Ivan i kćer Maja Črnac.

Označeno s

Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST