Danas prosvjed protiv Bandića u 19 sati

Written by on 17/04/2020

Danas u 19 sati je još jedan prosvjed s prozora i balkona protiv gradonačelnika Milana Bandića. Zagreb te zove, Pravo na grad i Zelena akcija pozvali su sve građane da još jednom poručite gradonačelniku – DOSTA JE!

Ističu kako je Zagreb pogođen pandemijom koronavirusa i potresom, a vodi ga Gradska uprava na čelu s Bandićem “koji iz dana u dan pokazuje da nije dorastao nositi se s aktualnom krizom”.

Pozvala vas je na večerašnji prosvjed Gordana pasanec iz inicijative Zagreb te zove te istaknula kako je na prošlom prosvjedu bio dobar odaziv građana ali se danas nada još većem.

Te dodaje…

Naime, nakon prošlog prosvjeda je jedna od organizatorica dobila upozorenje policije da će idući put biti sankcionirana zbog narušavanja javnog reda i mira.

Gordana Pasanec nas je upoznala i sa zahtjevima…

Dodajmo i da je Grad Zagreb otvorio humanitarne račune u koje građani uplaćuju novac za borbu protiv koronavirusa te za sanaciju posljedica potresa.

Na računu na kojem se prikupljaju sredstva za borbu protiv koronavirusa, trenutno je prikupljeno 52 tisuće 720 kuna. No u tjedan dana, od 6. do 14. travnja, na ovaj račun nije uplaćena ni jedna jedina kuna.

S druge strane, račun za sanaciju štete od potresa skupio znatno više. Do 14. travnja donirano 15 milijuna 388 tisuča i 575 kuna, 168 tisuća 980 Eura i 5.000 Čeških kruna.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST