Daleko od svih, najsigurniji ste u svijetu mašte – u kinima je sinkronizirano PUTOVANJE JEDNOG PRINCA

Written by on 24/11/2020

Foto: PR

Stari majmunski princ je doživio nesreću nakon čega se budi na obali nepoznatog svijeta. Tamo ga pronalazi mladi Tom, a njegovi roditelji princu pružaju utočište. Oni su dvoje protjeranih znanstvenika, jer su tvrdili ono u što većina nije vjerovala, a to je da postoje i druge majmunske civilizacije… Uz pomoć svog novog prijatelja Toma, princ s velikom znatiželjom započinje otkrivati ovaj njemu nepoznati, čudan svijet.

Ovako započinje priča jednog od najljepših animiranih filmova godine. Redatelj, Jean-François Laguionie, jedan je od vodećih francuskih animatora te autor niza kratkih i dugometražnih filmova. “Putovanje jednog princa” je sudjelovalo na nizu cijenjenih festivala – na velikom festivalu animacije u Annecyju redatelj je dobio počasnu nagradu, a film je kod nas nedavno premijerno prikazan u sklopu programa za mlade Motovun Film Festivala i u sklopu programa za djecu i mlade najvećeg domaćeg festivala animiranog filma – Animafest Zagreb.

Crtić je sinkroniziran na hrvatski pa, nakon ekskluzivnih festivalskih pretpremijernih projekcija, sada ljubitelji dobrih crtića svih generacija, a posebno oni najmlađi, mogu uživati u ovom filmu na redovnom kinoprogramu.

“Putovanje jednog princa” je od 26. studenoga na programu Cinestara, Cineplexxa i nezavisnih kina.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST