Busevi voze bez klime, Bandić najavio inspekciju u ZET-u

Written by on 26/06/2019

Foto: zagrebonline.hr

Već tjednima se građani žale na nedostatak klime u ZET-ovim autobusima.

No, gradonačelnik Bandić na loše uvjete u javnom prijevozu reagirao je tek nakon što su se jučer na to požalili poznati gosti prilikom posjeta predsjednici na Pantovčak.

Rekao je da mu je ovo prvi glas i najavio je inspekciju. Kazao je da će danas imati popis buseva koji nemaju klimu. Ovakovo stanje ga iznenađuje s obzirom da je dvije trećine voznog parka – novo!

„Imamo jedan od najmodernijih voznih parkova, to znači da je nemar unutar Održavanja u ZET-u. Provjerit ću danas u čemu je problem i to ćemo riješiti. Žao mi je što je do toga došlo“, rekao je Bandić.

Mi smo kontaktirali glasnogovornika ZET-a Domagoja Zebu i upitali ga u čemu je problem? Rekao nam je da od ukupno 406 autobusa ZET-a – njih 40 je starije generacije i nemaju klimu:

Ukoliko nemaju klimu, zašto tih 40 starijih buseva uopće voze po ovim vrućinama?

Moramo istaknuti i činjenicu da je gradonačelnik reagirao tek nakon što se u takvim uvjetima vozile poznate osobe. No, primijetili smo da su i tada bili novi autobusi:

Bandić je od ZET-a zatražio popis autobusa bez klime. Jesu li mu ga u međuvremenu dostavili?

..a dok se stanje provjerava, građani će se znojiti i preznojavati putujući u sauni na kotačima. I da, ne zaboravite za to cvikati kartu!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST