bipa beauty corner

Written by on 27/11/2020

Foto: PROMO

Lijepa ispod i iznad maske!

Maske su, možemo reći, postale dio naše svakodnevice. Pokrivaju pola lica, ali to samo znači da se sada možeš posve koncentrirati na oči! Maska ti čak omogućuje nošenje izražajnije šminke na očima nego što bi možda inače nosila, a najbolji dojam postići ćeš ako svoj make-up uskladiš s bojom maske.
Čak i najobičnije plave medicinske maskice neće izgledati kao slučajan odabir ako iskoristiš njihovu baby plavu boju. Bit će to zimom inspiriran, nježan make-up na očima. Svjetlucava sjenila u pastelnim, svijetlim bojama ili mat plave nijanse – izbor je tvoj. Crne maskice djeluju elegantno, ali dosta teško na licu, pa zato vrati ravnotežu naglašenim crnim tušem na gornjim kapcima za zavodljiv cat eye. Imaš li maskicu s uzorkom, odaberi dvije skladne boje s uzorka i prenesi ih u ombre smokey eye pomoću palete sjenila u tim tonovima. Ako ipak više voliš suptilnost, ali se ne želiš odreći boja, boje maske možeš ponoviti na kapcima pomoću olovke u boji – a možeš i kombinirati dvije odjednom – jednu preko druge.


Važno je naglasiti oči, ali jednako je važno naglasiti i obrve. Dobro oblikovane, guste obrve uokviruju lice i nadoknađuju bar dio izražajnosti koja se zna izgubiti pod maskom, te vraćaju ravnotežu licu. Ako tvoje obrve nisu prirodno pune, vrijeme je za olovku za obrve u nijansi svjetlijoj od prirodne boje tvojih obrva kojima ćeš stvoriti dojam punoće i uljepšati si dan!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST