bipa beauty corner

Written by on 25/11/2020

Foto: PROMO

Kako si priuštiti vrhunsku manikuru i pedikuru kod kuće?

Jesenski dani su kratki, a večeri čini se traju beskonačno. No, to je zapravo dobra vijest – jer ti ostaje toliko vremena za posvetiti se stvarima koje voliš. Ako u to spada i manikura, onda imamo ideju kako je podići na sasvim novu razinu i kod kuće postići profesionalne rezultate!
Ovog puta ne mislimo samo na lakiranje noktiju i odabir boje u trendu, već na vrhunsko oblikovanje i poliranje noktiju kakvo možeš postići vrlo jednostavno uz pomoć setova za manikuru i pedikuru. O čemu se tu zapravo radi? O uređaju koji te spašava od beskonačnog turpijanja i poliranja noktiju i to radi umjesto tebe.
Pomoću niza nastavaka takav mali uređaj može ti pomoći ne samo po pitanju oblikovanja i poliranja nokta, već i kod uraslih noktiju, preraslih kutikula i zadebljale kože. Sve baš kao u salonu, bez puno muke i još s omiljenom serijom u pozadini.
Ako ti je ovo prvi susret s takvim uređajima, pazi na nekoliko pravila: uvijek kreni od manje brzine rada, pa pojačaj tek ako vidiš potrebu za tim. Redovito provjeravaj rezultat – nemoj se zamisliti i beskonačno turpijati bez provjeravanja jer ovi uređaji stvarno brzo postižu rezultate, a predugo poliranje ili presnažan pritisak mogu oslabjeti nokat ili oštetiti kožu. Imaj na umu i da se brzim trenjem stvara toplina, pa također nemoj predugo raditi na istom mjestu inače ćeš osjetiti vrućinu.
U svakom slučaju, kućna manikura i pedikura uljepšat će ti dan!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST