bipa beauty corner

Written by on 20/11/2020

Foto: PROMO

Dobra frizura svaki dan ne događa se slučajno. U redu, postoje tu i tamo neke sretnice čija je kosa jednostavno savršena kakva jest, ali većina nas mora posegnuti za nekim od uređaja za oblikovanje kose: uređajem za ravnanje kose – popularno nazvanom “peglom” – te uređajem za uvijanje kose – odnosno “figarom”.

S druge strane, svi znamo da oblikovanje kose pomoću topline ima i svoju negativnu stranu. Naime, dovoljno je samo malo nepažnje ili prečesto korištenje i kosa je već isušena, uništena, a takvu kosu je još teže oblikovati. Međutim, novi uređaji za oblikovanje kose odlučili su doskočiti tom problemu i oblikovanje učiniti još jednom prilikom za vrhunsku njegu svake vlasi.

Nova generacija “pegli” i “figara” pruža dvostruko više zaštite od toplinskog oštećenja kose pomoću integriranih senzora, keramičkih grijaćih ploča te mikro-regeneratora s kokosovim uljem i UV filterima kako bi kosa bila njegovana i zaštićena od vanjskih utjecaja tijekom cijelog dana.

Rezultat je glatka, sjajna, podatna kosa koja ostaje zdrava čak i ako joj često mijenjaš prirodni oblik. Nahranjena i kokosom zaštićena kosa lakše će se oduprijeti i jesenskoj vlazi u zraku koja zna nakovrčati ravnu kosu i izravnati nakovrčanu. Čak i ako ova jesen nije tako ispunjena druženjem i izlascima kao one prije nje, dobra frizura će ti uljepšati dan!


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST