Zvijezda i Radio 101 povezuju – Božić bilo gdje u svijetu

Written by on 28/11/2018

Foto: PR

I ove godine brojne su obitelji napustile dom u potrazi za boljim životom negdje daleko.
Svaki dan na kolodvorima i aerodromima obitelji i prijatelji se opraštaju, s nadom da će neki bolji život naći u Irskoj, Njemačkoj, Švedskoj, Kanadi, Americi…
Bliži se božićno vrijeme, teško za one koji su otišli, jos teže za one kojima nedostaju.
Ne možemo vratiti drage ljude, ali možemo vas odvesti do njih!

 

Ovog Božića, Zvijezda i Radio 101 povezuju. Božić bilo gdje u svijetu- ti znaš gdje, mi znamo kako! 

Lani nam je stiglo preko 500 prijava iz cijele Hrvatske, pročitali smo nevjerojatne priče i sve su nas jako dirnule a povezali smo Pavla s tatom u Irskoj, Tina s frendom na Tajlandu, Barbaru sa sestrom Jelenom u Brazilu, Lidijinu mamu Sonju sa sestrom u Kanadi i Marijevu curu Ivanu s frendicom Vlatkom u SAD-u.

I ove godine imate  mogućnost osvajanja avionskih karata za posjet destinacijama gdje se nalaze vaši najmiliji.

Ekipa iz Turkish Airlinesa osigurala nam je 5 povratnih karata za bilo gdje u svijetu, kako bi se ovog Božića ili u sljedećoj godini povezali s onima koji su otišli, a jako nedostaju.
Sve što trebate je poslati nam priču koga, gdje i zašto želite posjetiti, odnosno s kime vas možemo povezati. Svoje priče šaljite na igra101@radio101.hr, a autore najljepših i najdirljivijih priča od 17.12. do 21.12. darujemo live u našem eteru.

PRAVILNIK

 

***

Turkish Airlines Boeing 777-300ER photographed on 6 April 2015 from Wolfe Air Aviation Learjet 25B by Chad Slattery.

Turkish Airlines

Osnovana 1933. s 5 zrakoplova i 4 domaće destinacije, zrakoplovna kompanija Turkish Airlines razvila se kroz godine te postala zrakoplovna tvrtka koja leti u 123 zemlje, na više od 300 destinacija širom svijeta, s flotom od 330 zrakoplova.

Kako bi svoju uslugu učinio još boljom, Turkish Airlines ulaže u in-flight zabavni sistem, udobna sjedala, hranu te ljudske resurse.
Uvijek na čelu najnovijih tehnoloških dostignuća i inovacija u zrakoplovnoj industriji i s jednom od najmlađih flota, Turkish Airlines neprestano proširuje broj destinacija i zrakoplova te je jedna od najvećih zrakoplovnih kompanija na svijetu zahvaljujući svom konceptu usluge, vrhunskoj kvaliteti i pouzdanosti. Također velika pažnja se pridaje kontinuiranim treninzima zaposlenika jer su oni ključ uspjeha kompanije.

2023. godine, na stotu obljetnicu osnivanja Republike Turske, predviđa se da će Turkish Airlines prevesti 120 milijuna putnika u više od 500 zrakoplova.
S obzirom na povoljan zemljopisni položaj, Turkish Airlines İstanbul Hub povezuje preko 60 nacionalnih prijestolnica na letovima kratkog i srednjeg leta koji obuhvaćaju cijelu Europu, Bliski Istok, Srednju Aziju i Sjevernu i Istočnu Afriku; što predstavlja više od 40% svjetskog međunarodnog prometa.

Turkish Airlines, turska nacionalna zrakoplovna kompanija, od 29. listopada prometuje iz nove zračne luke koja omogućuje rast kapaciteta i mreže te pruža svojim putnicima vrhunsku uslugu. Primjerice, poslovni salon Turkish Airlines Business nudi svoje usluge u novoj zračnoj luci u najsuvremenijem okruženju i predstavlja svojim gostima najbolje luksuzne sadržaje i široku paletu delicija.
Ostale zrakoplovne kompanije će s letovima iz nove zračne luke Istanbulu početi 1.1.2019.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST