#zagrebdiše – Zagreb maraton i Udruga Inspiro za bolnicu Jordanovac

Written by on 12/05/2020

Foto: PR

Klinika za plućne bolesti Jordanovac teško je stradala u potresu koji je 22.3. 2020. pogodio Zagreb i ostavila naše sugrađane i stanovnike Republike Hrvatske bez neophodne zdravstvene skrbi.


Solidarnost je jedna od najvećih vrijednost svake zajednice. Svi se suočavamo s problemima, ali važno je da ne zaboravimo na najranjivije, one kojima je pomoć sada najpotrebnija. U ovim izvanrednim okolnosma brojni su se pojedinci i tvrtke iskazali hrabrim i nesebičnim djelima na
koja kao društvo možemo bi iznimno ponosni.


Nakon više uspješnih zajedničkih aktivnosti, Zagreb maraton je opet udružio snage s udrugom INSPIRO (udruga osoba s transplantiranim plućima) te pozivaju partnere, prijatelje i sponzore da svi zajedno podržimo inicijavu prikupljanja donacija za obnovu klinike.


Upravo nam svakodnevni iskazi solidarnosti i zajedništva pokazuju kako nije sve tako crno što želimo komunicirati i kroz poruku ZAGREB DIŠE.
Uz nesebičan i entuzijastičan odaziv naših partnera i brojnih pojedinaca, ovoj su se inicijavi kao ambasadori cijele kampanje pridružili i naši olimpijci Ivica Kostelić, Braća Sinkovići, Filip Zupčić, Braća Fantela, te tvrtke SVE PET, Zagreb plakat, Europlakat i Radio 101.


Želja nam je da kao velika sportska manifestacija Grada Zagreba i društveno odgovorni pojedinci usmjerimo naše potencijale ka organiziranju pomoći bolnici Jordanovac, a uz sudjelovanje sugrađana u skladu s mogućnosma tako da nas u toj utrci u kojoj su svi pobjednici bude što više.

Pridružite se donacijom na https://www.zagreb-marathon.com/hr/


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST