Zagrebački bogataši i dalje ne plaćaju režije

Written by on 03/02/2019

Iz Zagrebačkog holdinga jučer su odgovorili na medijske napise da neplaćene režije otpisuju milijunašima. Istaknuli su da se radi o sporadičnim slučajevima od kojih očekuju da vrate te iznose. Za samu mjeru otpisa duga blokiranima istaknuli su da se provodi u dobroj vjeri i u skladu sa Zakonom o otpisu dugova fizičkim osobama.

– Suština je 324.000 blokiranih građana, a ne desetak milijunaša koji su se greškom našli među njima. To je zanemarivo u odnosu na ono što smo mi htjeli postići- istaknula je Jozić na Holdingovoj izvanrednoj konferenciji za novinare.

– Vjerujem da je došlo do nenamjerne pogreške u ‘Vodoopskrbi i odvodnji’ i da će se ta greška ispraviti”, rekla je Jozić. Direktor “Vodoopskrbe i odvodnje” Marin Galiot pozvao je još jednom tri osobe koje je i gradonačelnik svojevremeno prozvao – da plate dug. “Ako to ne učine, ispunio sam uplatnicu i platit ću osobno njihov ukupan dug”, poručio je Galiot.

“Jutarnji list” danas je ponovno objavio listu imena dužnika među kojima su i general Vladimir Zagorec, Zoran Burić te nogometaši Dino Drpić, Zoran Mamić i Zvone Boban.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST