Vlada odbacila SDP-ovu interpelaciju o borbenim zrakoplovima

Written by on 07/02/2019

Foto: facebook Vlada RH

Vlada je jednoglasno prihvatila izvješće o interpelaciji o njezinu radu u postupku nabave višenamjenskih borbenih aviona, koju je podnijelo 16 SDP-ovih zastupnika u Hrvatskome saboru, u kojoj se ocjenjuje da su navodi u interpelaciji neosnovani i neutemeljeni.

Na osnovu svega Vlada odbacuje i odbija interpelaciju o radu koju je podnijelo 16 saborskih zastupnika vezano za proces nabave višenamjenskih borbenih aviona, a Andrej Plenković još je jednom stao iza svog ministra:

Sve što je ova vlada radila u tom pogledu bilo odlučnije i hrabrije glede modernizacije Hrvatskog ratnog zrakoplovstva od ijedne vlade do sada. Odlučnost ove Vlade je da Hrvatska modernizira HRZ jednako snažna kao i prošle godine– istaknuo je premijer Plenković i najavio da će nakon odgovarajućih dodatnih analiza i priprema, kada to procijene, krenuti u nove aktivnosti u tom pogledu.

Vlada je ovaj vrlo složen proces vodila sustavno i odgovorno, vodeći se isključivo hrvatskim nacionalnim interesima u skladu sa Zakonom o obrani i Zakonom o javnoj nabavi– još jednom je istaknuo ministar obrane Damir Krstičević .


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST