Veliki požar u Rijeci pod kontrolom

Written by on 17/02/2018

Foto: Screenshot Dnevnik.hr

Pola sata nakon ponoći lokaliziran je veliki požar koji je sinoć zahvatio skladište namještaja tvrtke Elgrad u Škurinjama u Rijeci.

 Vatrogasci su i dalje na terenu, a doznaje se da je izgorjelo pet od sedam skladišta u nizu u kojem se nalazio namještaj i drvna građa.

Prva dojava o požaru primljena je u 21.20, nakon čega su sve raspoložive vatrogasne jedinice iz Rijeke i okolice žurno stigle na požarište.

Gašenje im je otežavala činjenica da u blizini nema hidranata pa su vodu dovlačili u cisternama, javila je Nova TV, koja je i doznala da su svi djelatnici napustili skladište prije izbijanja požara. Od vatre su spašeni jedan kamion i radni stroj.

Policija je odmah uputila građane da se udalje zbog vlastite sigurnosti jer su kako piše Novi list, bile zahvaćene plinske boce i čule su se detonacije.

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina jutros je posjetio područje na kojem je buknuo požar, Rekao je da nema ljudskih žrtava, ali je učinjena velika materijalna šteta. Uzrok požara još nije poznat.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST