Velika završnica Foodballerke uz Psihomodo Pop

Written by on 09/07/2018

Foto: PR

Tri glazbene poslastice čekaju nas u finalnom tjednu na Strossovom trgu

Sjajan glazbeno-gastro-nogometni festival Foodballerka ulazi u zadnji tjedan. Iako zadnji, ne i manje zanimljiv, jer posjetitelje očekuju, kao šećer na kraju, tri sjajne glazbene poslastice. U srijedu (12.7) će pozornicu zauzeti zagrebački dečki iz grupe B and the Bops i u rockabilly ritmovima pozvati posjetitelje na ples. Otkrijte zašto su Britanci njihov album All tangled up! proglasili jednim od najboljih rockabilly izdanja u Europi.

Mnogi kažu da je četvrtak novi petak i odličan dan za partijanje. Foodballerki četvrtog dana ovog tjedna, (13.7) dolaze u goste legendarni Songkillersi, u čijem svijetu nema pravila. Od prošle su godine punoljetni, a vratit će nas u osamdesete uz funky, pop i rock izvedbe.

Nedavno su proslavili svoj 35-i rođendan, no jednom ko’nijednom. Zato Psihomodo Pop na pozornici Foodballerke u subotu, 14.7. opet slavi. Nadamo se da će se u publici naći i koja Ramona, Frida, Dona ili Mila te da će se svi super provesti uz dobro poznate pjesme uz koje plešu i pjevaju sve generacije.

Osim glazbe nastavlja se i nogometna polufinalna i finalna groznica, na jednom velikom i više manjih ekrana, odaberite sami.

A da ne biste ostali gladni i žedni tu su naši specijaliteti i craftane pive, na više od dvadeset kućica. Najmlađi su dobrodošli u KIDS zonu, a svakako posjetite i jedan od photo pointova, zamrznite se ili odmorite i ponesite uspomenu na Foodballerku.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST