Vatra kod Ifke i Šamana

Written by on 20/03/2019

Foto: Vatra Facebook

Vatra slavi 20. rođendan! 20 godina postojanja benda će obilježiti izlaskom novog albuma i rođendanskim koncertom VATRA XX u petak, 5. travnja u Domu sportova.

Dečki iz Vatre, svratili su kod Ivane i Marka i priuštili nam odličan jutarnji mini koncert. Osim svirke, napravili smo presjek ovih 20 godina koliko su dečki na sceni.

Iza njih je devet albuma, deseti prdstavljaju na dan koncerta, osvojili su hrpu Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada. Dečki su nam otkrili i najteži trenutak svoje karijere – nakon što su snimili drugi album i krenuli u miksanje skužili su da su sve obrisali, svih 12 snimljenih pjesama je nestalo.
Najdraži trenuci u karijeri su im svaka nova pjesma, album, priznanje njihovih slušatelja, a posebno pamte koncert u Lisinskom.

https://www.facebook.com/radio101hr/videos/380688006108483/

Sve to što im se izdogađalo kroz ovih 20 godina se slavi u Domu sportova, 5.4. Ulaznice za VATRA XX koncert su u prodaji, a možete ih kupiti u sustavu Eventima za 90 kn. Dečki su neke karte ostavili i kod nas na radiju pa ćemo ih podijeliti ovih dana.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST