Učenik za vrijeme nastave kolegici žigosao slovo U na ruku

Written by on 07/02/2019

Foto: Zadarski list

Novi šokantni slučaj iz Zadra.

U tamošnjoj Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi jučer je jedan učenik prvoga razreda doslovno žigosao slovo “U” na ruku školske kolegice  To se dogodilo dok su bili u razredu za vrijeme nastave, javlja Zadarski list.

Djevojka je dobila dvije opekotine na ruci, a jedan je mladić opečen po vratu. „Nakon što me opekao rekao mi je „Sad imaš tetovažu i možeš se hvaliti da si ustaša“, ispričala je 15-godišnjakinja“, i kazala kako isprva nije smjela reći profesorici što se dogodilo jer joj je „jedna cura iz razreda zaprijetila da će je ozlijediti i objesiti ako ikome kaže – jer se to radi drukerima“.

Roditelji svih učenika uključenih u incident imali su sinoć sastanak s ravnateljem škole. On je izrazio žaljenje, te kazao da su se učenici izmirili jer to nije bio tako veliki incident. Na današnjem razrednom vijeću odlučit će o sankcijama za učenika – mogao bi dobiti ukor pred isključenje.

15-godišnjakinja je jučer bila i kod liječnice te joj je rečeno kako će joj trag ovog žigosanja ostati zauvijek na koži. Njezin otac o svemu je obavijestio medije jer je ogorčen kako nitko iz škole nije zvao policiju ili hitnu pomoć. Najavio je i da će podići kaznenu prijavu.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST