U Uljanik pristigle ponude za strateško partnerstvo

Written by on 28/01/2019

Uprava Uljanika d.d. u ponedjeljak je izvijestila putem Zagrebačke burze da je zaprimila ponude zainteresiranih potencijalnih investitora, no nije navela njihov broj, a niti imena ponuđača.

Uprava je u priopćenju podsjetila kako se u razdoblju od 27. prosinca 2018. do 24. siječnja 2019. provodio postupak dubinske analize poslovanja od strane zainteresiranih potencijalnih investitora – strateških partnera. Također su naveli i kako je u petak, 25. siječnja 2019. u 20 sati istekao rok za predaju ponuda potencijalnih investitora.

Imali smo otvoren data room, nijedan proces nije vođen ovako transparentno. Neke od ponuda su vrlo ozbiljne. Molim malo strpljenja, u utorak ćemo šire komunicirati sa zainteresiranim partnerima. Osigurat ćemo stabilnost, dati da Uprava proanalizira što je stiglo i obavijesti Ministarstvo financija i Ministarstvo gospodarstva o karakteru ponuda. Konačna odluka će onda biti na samoj Upravi– rekao je ministar gospodarstva Darko Horvat.

Na žalost iz Uljanika i danas stižu loše vijesti. Naime, uprava Uljanika je izvijestila na web stranici Zagrebačke burze da je luksemburški naručitelj jednostrano raskinuo ugovor o gradnji novog broda. Vrijednost ugovora u priopćenju se ne navodi.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST