u Saboru relativno mirno Aktualno prijepodne

Written by on 24/04/2019

Foto: Screenshot Youtube

Nakon pauze zastupnici su se vratili u Sabor ,a nova epizoda počela je Aktualnim prijepodnevom. Iako se očekivalo podosta verbalnih duela, manje – više sve je proteklo u granicama normale, dakle bez prijetnji životom , bez fizičkih obračuna i direktnih uvreda. Tek su neki ostali dosljedni svojim starim običajima.

Tako je Gordan Maras, govoreći o nositelju HDZ-ove liste za europske izbore, Karlu Ressleru, krivo je izgovorio njegovo ime i rekao – Rassler.
To se nije svidjelo premijeru Andreju Plenkoviću, koji je Marasa, odgovarajući na njegova pitanja i obraćajući mu se, oslovljavao sa – Meras.

Maras se potom požalio na povredu poslovnika, a predsjednik Sabora, Gordan Jandroković, njegovu žalbu nije uvažio, nego mu je čak uputio i opomenu.
My name is Maras, Gordan Maras- poručio je Plenkoviću, a mi bi dodali: „Bez dozvole za ubojstvo“.

Malo je zaiskrilo i kada se za riječ javila Bruna Esih:

Otkad ste mi kazali da sam se prometnula u veliku Europljanku, drage su mi i vanjske teme, pa evo jedna. Dogovoreno je da će Bihać imati novu lokaciju za migrantski centar tik uz granicu s Hrvatskom. Što politika radi da smanji pritisak na granicu, što činite da se Hrvatska rastereti politike otvorenih vrata, koju je uvela baš vaša velika i sretna, iako možda ne zadugo, obitelj Europskih pučana?- pitala je Esih.

Andrej Plenković pitanja na ovom Aktualcu ocijenio je uobičajenima i ne osobito kreativnima.
Pa tak, puno vrijeđanja, bacanja blata, ali OK, naučili smo na to. Ljudi vide razlike i vide tko je tko– ocijenio je Andrej Plenković .


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST