U Petrinji ne žele azilante

Written by on 23/02/2019

Foto: web Vlada RH

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u Petrinji odgovara na pitanja građana oko otvaranja centra za tražitelje azila. Ministar Božinović: “Želio bih da shvatimo da mi tu nismo ni zbog kakvih rokova, nemamo nikakav rok, ništa nas ne pritiska. Vi kažete da je donesena odluka i rekli ste da bi bilo dobro da je ova tribina bila prije pola godine, godinu dana… Hajdemo se skoncentrirati na današnji dan. Ja vam kažem, po ovoj i po drugim temama sam spreman dolaziti u Petrinju razgovarati s građanima koliko god treba. Meni je važno da vi prihvatite ono što su argumenti koje iznosimo. Iznosimo ih ne samo na skupu u dvorani nego pred svim medijima koji će to zabilježiti tako da se svatko može pozvati na ono što je danas govorio. Niti jedan od argumenata koje sam iznio, ako me netko ne razuvjeri, ja od toga neću odustati. Spreman sam ovo ponoviti koliko god treba puta.”

Stanovnici Petrinje i dalje ne žele taj Centar koji bi se trebao otvoriti u bivšem pograničnom naselju Mala Gorica, a svoje, većinom nezadovoljstvo, iskazali su na tribini.

„Svi pričamo da treba pomoći nesretnima, slažem se. Ali tko će pomoći nama?“
, upitao je jedan građanin ministra Božinovića. Objasnio je i zašto je protiv otvaranja centra. Kazao je da je nezaposlen, baš kao i njegovo dijete iako je završilo fakultet.

Objekti su sporedno pitanje.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST