U aferi SMS biti će ispitani svi sudionici

Written by on 30/09/2018

Foto: web stranica Ministarvo unutarnjih poslova

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina poručio je da će zbog curenja podataka u aferi SMS biti ispitani svi djelatnici koji su imali službene podatke o tom predmetu. Milina pritom nije htio otkriti o kojem je broju službenika riječ, jer je istraživanje u tijeku.

– I u ovom se slučaju potvrdilo da policija profesionalno radi svoj posao i poduzet će sve da se ovaj slučaj istraži do kraja-, rekao je novinarima glavni ravnatelj policije, na obilježavanju Dana policije na Jarunu.

Podsjetimo, u srijedu je uhićen Blaž Curić, vozač ministra Tolušića i kum zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića, pod sumnjom da je bivšem informatičaru MUP-a Franji Vargi navodno dojavio da mu se sprema uhićenje zbog izrade lažnih SMS poruka. Po pisanju medija Vargine usluge navodno je koristio i Milijan Brkić, a vodstvo HDZ-a do okončanja Uskokove istrage ne planira nikakve sankcije protiv njega.

Nije stvar nikakve vjere, stvar je otvorenog razgovora, a neka istraga ide svojim tijekom i neka tijela koja su za to zadužena poduzmu sve radnje da se ta stvar rasvijetli– istaknuo je premijer Anderej Plenković.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST