Trostruki ubojica iz Splita nalazi se u Svetošimunskoj

Written by on 14/01/2020

Foto: Facebook Filip Zavadlav

Trostrukom ubojici iz Splita potvrđen je jednomjesečni istražni zatvor. Određen je zbog straha da bi na slobodi mogao ponoviti nedjelo, ali i posebno teških okolnosti počinjenja kaznenih djela.

Prilikom ispitivanja 25-godišnji Filip Zavadlav bio je potpuno rastrojen te je proglašen raspravno nesposobnim. Zbog toga je sinoć pod jakim policijskim osiguranjem prebačen na psihijatrijski odjel zatvorske bolnice u Zagrebu. Zavadlava će braniti poznati odvjetnik Branko Šerić, kojeg je angažirala upravo Facebook grupa koja podržava osumnjičenog.

Podsjetimo, Zavadlav je u središtu Splita ubio trojicu mladića na motorima ispalivši 36 metaka. No, pravo je pitanje što je jedan od ubijenih uopće i radio na slobodi. Naime, prije dva mjeseca policija mu je u stanu uz vage pronašla i gotovo 300 grama heroina i 2,6 grama kokaina.

No, nadležno odvjetništvo u Splitu za njega nije tražilo istražni zatvor. Za Novu tv objasnili su i zašto – razlog je taj što prije toga nije bio osuđivan zbog bilo kojeg drugog kaznenog djela. Ne treba se stoga čuditi zašto građani nemaju povjerenja u pravosuđe i policiju.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST