Tromblonov ultimatum Plenkoviću istječe za nekoliko sati

Written by on 08/01/2018

Foto: Screenshot N1

Danas u 16 sati istječe ultimatum ratnog veterana Petra Janjića Tromblona kojeg je dao premijeru Andreju Plenkoviću.

Janjić je u pismu objavljenom u srijedu navečer zatražio od premijera da poduzme sve potrebno kako bi se zaštitilo hrvatsku državnu granicu i ribare u Savudrijskoj vali ili će, kako je poručio, branitelji to učiniti sa sto brodica. Janjić od toga i dalje ne odustaje:

Sve je spremno, čekam samo da u ponedjeljak u 16 sati istekne rok koji sam dao hrvatskoj Vladi da zaštiti nacionalne interese u Piranskom zaljevu i nakon toga ću objaviti sve o našoj akciji, rekao je Tromblon za Novi list i o samoj akciji istaknuo:

Sve su komunikacije obavljene, program naše regate u Piranskom zaljevu je napravljen, dosad se akreditiralo preko 500 osoba, a o svim ću detaljima javnost izvijestiti u ponedjeljak u 16 sati. Reći ću tada kakva će to točno biti regata mira i kojeg će se datuma održati.

Janjić dakle ne odustaje od najavljenog pohoda iako su se istarski ribari prošli tjedan sastali s ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem i zadovoljno poručili kako su od Vlade dobili jamstva da će moći nesmetano ribariti u Piranskom zaljevu.

 


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST