Trojica migranata skočili s mosta preko Mrežnice

Written by on 10/04/2018

Foto: Wikipedia

Trojica migranata teško su se ozlijedili kad su skočili s mosta preko Mrežnice. Neslužbene informacije kažu kako su skočili bježeći pred policijom.

U karlovačkoj stanici Hrvatske gorske službe spašavanja kažu kako je do ozljeđivanja došlo kada su skočili s mosta na rijeci Mrežnici u Keićima kod Generalskog stola jer nisu vidjeli da nisu iznad rijeke, nego iznad tla na kojem je kamenje. Hitna pomoć došla je do mosta, međutim, zbog strmine bez pomoći HGSS-a ozlijeđeni muškarci nisu mogli biti izneseni do sanitetskog vozila.

Jedan od pacijenata je na odjelu intenzivne medicine Opće bolnice u Karlovcu s ozljedama opasnim za život, ali je stabilno i njegovi izgledi za oporavak su dobri. Drugog pacijenta prisiljeni su prebaciti u Traumatološku bolnicu u Zagrebu zbog ozljede kralježnice.Treći ozlijeđeni je u ogulinskoj bolnici podvrgnut operativnom zahvatu i nalazi se na odjelu kirurgije.

Bolnica zna identite ozblijeđenih, ali se oni nisu htjeli izjasniti o državljanstvu, odnosno reći iz koje su zemlje krenuli na put prema zapadu.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST