Tomislav Grahovac ostao prvi čovjek hrvatskog rukometa

Written by on 15/04/2019

Foto: facebook

Održana je Izborna skupština Hrvatskog rukometnog saveza na kojoj je jednoglasnom odlukom članova Skupštine, novi četverogodišnji mandat dobio je dosadašnji predsjednik Tomislav Grahovac.

Zahvaljujem svima koji su me podržali. Iza nas je jedno uspješno razdoblje – bronca muške seniorske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Poljskoj, zlato na Mediteranskim igrama, nekoliko medalja rukometaša na pijesku, srebrna medalja kadeta na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj, drugo mjesto Zagreba u SEHA ligi i sl. No, pred nama brojni novi izazovi.- istaknuo je Grahovac.

Kao jedan od važnijih izazova Grahovac je istaknuo da se, prije svega želi podići nivo kvalitete domaćih liga.

Savez sada posluje pozitivno i spreman je i sam preuzeti dio pokrivanja troškova bolje organizacije domaćih natjecanja. Već smo ove sezone imali mnogo prijenosa na raznim televizijama, a u budućnosti će ih biti još i više. Obavili smo dosta razgovora na svim mogućim razinama i želja nam je da samostalno ili s nekim organiziramo Svjetsko prvenstvo 2025. godine za seniore. Vjerujem da će nam se ta želja i ispuniti, a to će biti još jedna potvrda koliko je HRS prepoznat i cijenjen u svijetu– izjavio je Tomislav Grahovac, „novi-stari“ predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST