„THE SHOW MUST GO ON – THE WORLD’S GREATEST QUEEN SHOW” U ZAGREBU, 6. TRAVNJA

Written by on 13/03/2019

Foto: PR

”The Show Must Go On – The World’s Greatest Queen Show” – nezaboravni rock spektakl sa simfonijskim orkestrom i zborom u sjećanje na Freddieja Mercuryja koji se trebao prvobitno održati u četvrtak 04. travnja 2019. u zagrebačkom Boćarskom domu zbog mnogih upita publike da se koncert održi vikendom prebačen je na subotu 06. travnja. Sve ulaznice kupljene za prvobitni datum vrijedit će i za novi datum. U slučaju da vam ne odgovara novi datum ulaznice možete vratiti na prodajno mjesto gdje su i kupljene.

Čaroliju grupe Queen i fantastičnog i neponovljivog Freddieja Mercurya izvodi međunarodno priznata Queen tribute grupa The Bohemians u pratnji dvadeset i pet članskog simfonijskog orkestra iz Poljske pod vodstvom svjetski poznatog dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka.

Početak koncerta u Boćarskom domu 6.travnja počinje u 20 sati a ulaznice kojih ima još 200-tinjak u prodaji možete kupiti u Dirty Old Shopu – Tratinska 18, Kloto-u – Masarykova 14, Rockmarku – Berislavićeva 13. i na eventim.hr.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST