The Rolling Stones najavili ponovno izdanje albuma Goats Head Soup

Written by on 10/07/2020

Legendarni The Rolling Stones otkrili su da će još jedan od dragulja njihove diskografije doživjeti reizdanje u svom punom sjaju.

Riječ je o klasiku Goats Head Soup objavljenom 1973. godine. Povodom te najave objavljena je i dosad neotkrivena pjesma „Criss Cross“.

Reizdanje Goats Head Soup očekujemo u prvom tjednu rujna a bit će dostupno u više formata, uključujući četverostruko CD izdanje i vinyl box set.

Obožavatelji će na deluxe reizdanju imati priliku poslušati deset bonus pjesama, među kojima će se naći i tri do sada neobjavljene pjesme  „Criss Cross“ te „All The Rage“ i „Scarlet“,  na kojoj je gitaru odsvirao Jimmy Page. 

Box set će sadržavati i Brussels Affair, live album od 15 pjesama snimljen 1973. godine za vrijeme koncerta u Belgiji. Na izdanju će se naći klasici poput „Tumbling Dice“,  „Midnight Rambler“ i „Jumping Jack Flash“. Uz navedena glazbena iznenađenja, dostupna će biti i ekskluzivna knjiga od 100 stranica koja će sadržavati fotografije te eseje čiji su autori Ian McCann, Nick Kent i Daryl Easlea.

Album Goats Head Soup objavljen je 1973. godine te je ostvario velik uspjeh. Na izdanju se našla  balada „Angie“, koja je po objavi sastavu osigurala najveći komercijalni uspjeh do tad.  Uz nju, na „Goats Head Soup“ našle su se i „Dancing With Mr. D“, „Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)“, koje su se tijekom godina istaknule kao pravi rock klasici kad su u pitanju The Rolling Stones, najveći aktivni rock band.

Alternativno izdanje spomenutog albuma objavljeno je pod naslovom The Alternate Goat’s Head Soup (2010) na kome se nalazi slična pjesma „Criss Cross Man No 2“


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST