Tajni sastanci Todorića u Beogradu: navodno ima dokaze za rušenje Vlade?

Written by on 26/09/2017

Foto: www.ivicatodoric.hr

Ivica Todorić u posljednjih nekoliko tjedana održao je niz sastanaka u Beogradu, javlja N1 televizija.

Na tim sastancima navodno je razgovarao s nizom hrvatskih, srpskih i britanskih medijskih i poslovnih savjetnika od kojih je želio saznati što misle o njegovoj poziciji, i planiranom istupu putem objava na svojoj web stranici.

Todorić se također sastajao i sa svojim odvjetničkim timom, a posebno u Beogradu i s jednim od vodećih odvjetnika za međunarodno pravo. Navodno je na sastanke dolazio s nizom dokumenata o kojima je od sugovornika tražio stručnu ekspertizu i procjenu njihove medijske, ali i pravne snage, u mogućim sudskim procesima.

Najzanimljiviji detalj u tim razgovorima, javlja N1, bila je odlučnost i uvjerenost Ivice Todorica da barata činjenicama i dokazima za koje je uvjeren da mogu srušiti Vladu.

Ivica Todorić sastavio je i svojevrsnu listu “neprijatelja”. Na vrhu liste je njegov bivši šef financija Ivan Crnjac, zatim Willi Hemetsberger, čovjek kojeg Todorić smatra autorom roll-up kreditnog modela u Agrokoru, potpredsjednica Vlade Martina Dalić, te izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak.

Inače, protiv Martine Dalić i Ante Ramljaka nepoznata osoba podnijela je DORH-u kaznenu prijavu. Prijava je podnesena, zbog, kako se navodi, niza kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti počinjenih u sastavu zločinačkog udruženja. Osim DORH-u odaslana je na još 40 adresa, svim državnim čelnicima, nizu saborskih zastupnika i stranačkih čelnika, kao i medijima.

Iako su se odmah pojavile spekulacije da je autor nepotpisane kaznene prijave sam Ivica Todorić, prije svega zbog sadržaja koji se uvelike poklapa s optužbama koje je on proteklih dana iznio na svojem blogu, potvrdu te informacije nije bilo moguće dobiti, navodi Jutarnji list.

 

 


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST