VIDEO: U Splitu se učenice mlatile na ulici, reagirala policija

Written by on 30/01/2018

Foto: Dailymotion Index.hr

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavili deseci snimaka brutalnog nasilja učenika i učenica splitskih srednjih škola, započela je policijska istraga..

Jedna od tučnjava zbila se u Ličkoj ulici, doslovno nekoliko desetaka metara od sjedišta splitske policije, gdje je obračun dviju srednjoškolki pratilo preko stotinu djece koja su navijala i snimala mobitelom, ali i skakala po parkiranim automobilima.

Jedna od sudionica tučnjave dovedena je u policijsku postaju oko podneva u pratnji roditelja a neslužbeno se doznaje da bi uskoro mogla biti privedena i druga srednjoškolka.

S obzirom da se radi o maloljetnicima u policiji su krajnje oprezni i ne žele govoriti o detaljima. Ana Čepić, iz odnosa sa javnošću Policijske uprave splitsko–dalmatinske kaže:

Policija je jučer iza 13 sati zaprimila dojavu da se u Ličkoj ulici okupilo više mlađih osoba, međutim policijski službenici prilikom dolaska na mjesto događaja nisu zatekli niti su dobili informaciju o bilo kakvom protupravnom ponašanju. Mi smo naknadno jučer došli u posjed snimki ove tučnjave i ono što vam možemo kazati u ovom trenutku je da u odnosu na taj događaj provodimo kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja identiteta sudionika ovog događaja, i slijedom toga ćemo poduzeti daljnje potrebne radnje.

Same snimke nasilja i dalje su dostupne na internetu, a u njima se jasno vidi veliki broj djece koja su, umjesto da prekinu nasilje, gledali okršaj dvaju djevojaka.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST