Sinčić brani Bunjca

Written by on 17/04/2019

Foto: facebook

Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena je kaznena prijava protiv saborskog zastupnika Živog zida Branimira Bunjca. Branimir Bunjac kazneno je prijavljen zbog prisile prema službenoj osobi u pokušaju i prijetnji trojici saborskih stražara.

Odvjetništvo će odlučiti hoće li prihvatiti kaznenu prijavu, a mi ćemo dokazati da nije bilo ni prisile ni prijetnje-rekao je Branimir Bunjac, koji očekuje da će se slučaj riješiti u roku od mjesec dana.

Povodom ove situacije , na Jelačić placu, vrhovništvo Živog zida održalo je presicu s namjerom „umanjivanja štete“.

Živi zid nema puno povjerenja u hrvatsko pravosuđe, mi smo jedni od najžešćih kritičara cjelokupnog hrvatskog pravosuđa od zemljišnih knjiga, sudova, Državnog odvjetništva policije…. Međutim mi drugo pravosuđe nemamo, a što se tiče kolege Bunjca ovdje se radi o pretjerivanju. Pričao sam sa odvjetnicima i pravnicima, naime da se radi o bilo kome tko nije javna osoba, dakle tko nije saborski zastupnik takva prijava nebi bila nikada podnesena, odnosno cijeli bi slučaj bio jednostavno odbačen.- istaknuo je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić.

– Neka Brkić i Reiner više ne šalju stražu na zastupnike pa neće biti incidenata- poručio je na kraju svega Bunjac.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST