Saborska rasprava o opozivu Martine Dalić

Written by on 12/04/2018

Foto: Screenhot Dnevnik.hr

Tek što je završila još jedna maratonska saborska rasprava u Saboru, pred zastupnicima se nalazi vrući krumpir broj dva. Ime mu je opoziv Martine Dalić, a kako je krenulo, i ovo pitanje bi moglo biti predmetom rasprave do dugo u noć. Premijer Plenković je na početku bio jasan: ova inicijativa je ideja putem koje MOST želi povezati HDZ sa Agrokorom!

Osnovni okvir bio je povezati HDZ s Agrokorom i Ivicom Todorićem. Ta je taktika jasna. No ova Vlada i HDZ ne mogu se povezati s Agrokorom. 

Kazao je i kako želi podsjetiti da je tako SDP lani gorljivo tvrdio da mi štitimo Ivicu Todorića, da bi kako je vrijeme odmicalo praktički se pretvarali u glasnogovornike i doslovno kopiranje njegovih blogova.

Također, Plenković je siguran u stabilnost svoje tanke većine.
Ovo je već peta inicijativa za izglasavanje nepovjerenja u godinu i pol dana. Svi ti prijedlozi su vam propali. Propast će vam i ovaj.

Bilo kako bilo, iako je za očekivati kako će ministrica preživjeti izglasavanje povjerenja, pred Plenkovićem je dugi dan. Sutra ga čeka izglasavanje Istanbulske konvencije a tu je situacija itekako klimava.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST