Sa treninga izostala trojica igrača

Written by on 10/07/2018

Foto: Facebook stranica HNS

Hrvatska reprezentacija odradila je trening u nekompletnom sastavu. Nedostajala su trojica igrača, i to prvotimaca: Danijel Subašić, Dejan Lovren i Šime Vrsaljko, javlja portal Gol.hr.
Za Vrsaljka je upitno hoće li se oporatviti do srijede, Subašić ima više izgleda za nastup, dok bi Lovren trebao predvoditi hrvatsku obranu u ogledu protiv ”Gordi Albiona”.
Preostali dio momčadi posve je normalno trenirao.

Hrvatski napadački dvojac Mario Mandžukić i Andrej Kramarić sjeli su pred novinare dva dana prije polufinala Svjetskog prvenstva i utakmice s Engleskom.
Maria Mandžukića novinari su pitali kako može uspoređivati svoje klupske uspjehe i osvajanje Lige prvaka s ovim rteprezentativnim uspjehom.
Drugačiji su osjećaji. Ovo je nešto posebno, čekamo ovo svih ovih godina tu je toliko očekivanja. Sad smo napokon toliko blizu i svjesni smo toga. Dat ćemo zadnju kap znoja da dođemo do toga što želimo, ali osjećaji se ne mogu uspoređivati, rekao je Mandžukić.

Disciplinska komisija Fife kaznila je skauta hrvatske reprezentacije Ognjena Vukojevića novčanim iznosom u visini od 15.000 švicarskih franaka zbog podrške Ukrajini nakon utakmice s Rusijom. Poruka je dobila politički kontekst, a HNS je reagirao brzo i izbacio Vukojevića iz stručnog stožera hrvatske reprezentacije.

„Dosadašnji suradnik stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Ognjen Vukojević, novčano je kažnjen zbog kršenja čl. 57 Disciplinskog kodeksa Fife te čl. 4/2 i čl. 5/4a Propozicija natjecanja Svjetskog prvenstva. Vukojević se poslije četvrtfinalne utakmice Rusije i Hrvatske ponio nesportski, suprotno načelima fair-playa”, stoji u priopćenju Disciplinske komisije FIFA-e.

Vukojević se javno ispričao za svoje postupke
a taj postupak i isključivanje iz stručnog stožera smanjili su Fifinu kaznu.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST