Raspad Živog zida?

Written by on 05/06/2019

Foto: Facebook Ivan Vilibor Sinčić

Živi zid je pred raspadom. Predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić suspendirao je Branimira Bunjca, njihovog saborskog zastupnika.

Razlog je taj što se Bunjac nije držao predizborne strategije i dogovora da nitko od saborskih zastupnika ne ide u Europski parlament. Sinčić je izvijestio da će stoga upravo on ići u Parlament, jer zbog preferencijalnog glasovanja nije u mogućnosti dati svoj mandat Tihomiru Lukaniću, a Bunjac mu ne želi prepustiti svoj.

Neposredno nakon ove presice, medijima je poslana snimka obračuna među članovima Živog zida. Na snimci se može vidjeti kako Branimir Bunjac viče na Dominika Vuletića, člana Živog zida kojeg je Sinčić jučer proglasio međunarodnim tajnikom. Bunjac se Vuletiću unosi u lice te mu govori: „Nikad nećeš vidjeti Europarlament.“

Oglasio se potom i Ivan Pernar te poručio da ukoliko izbace Bunjca – izaći će iz Živog zida i osnovati drugu stranku. Kao odgovornu za trenutačno stanje u Živom zidu, Pernar je prozvao Sinčićevu suprugu – Vladimiru Palfi.

Suspenzija Branimira Bunjca na snagu stupa danas, a sam Bunjac o svemu će se oglasiti na konferenciji za novinare u Saboru u 11 sati.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST