Ranko Ostojić je novi predsjednik SDP-a Splitsko-dalmatinske županije

Written by on 22/07/2018

Foto: Facebook stranica Ranko Ostojić

Ranko Ostojić izabran je za predsjednika županijskog splitsko-dalmatinskog SDP-a. Poručio je da će se zauzimati za zajedništvo u svojoj lokalnoj stranačkoj organizaciji a Zagrebu i aktualnom vodstvu stranke poručio je da neće lako s Dalmacijom.

“Želim poslati poruku svima koji su iz Zagreba navijali za neke druge rezultate, a mislim da i jedan i drugi kandidat mogu poslati istu poruku- nećete s Dalmacijom tako lako proći. To je ipak regija u kojoj itekako brinemo za slobodu, za to da imamo pravo na svoje mišljenje i siguran sam da ćemo tradicije koje u SDP postoje, prije svega, graditi ovdje, a na njima će biti da svoje kalkulacije i računice ostave za Zagreb, a ne da to realiziraju ovdje u Splitu”, rekao je Ostojić !

Ostojić je naglasio da svojim protukandidatom Danijelom Kukočom nastaviti zajednički izgrađivati bolji SDP u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Danijel Kukoč je čestitao Ostojiću na pobjedi i poželio da splitsko-dalmatinski SDP izvuče iz krize. “Želim mu da ovu organizaciju izvuče iz krize u koju je očito upala, a za to će mu trebati puno terenskog rada i zajedništva”, rekao je Kukoč.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST