Radio 101 – Hvala Vam Svima

Written by on 28/05/2021

Radio 101, u ovim teškim trenucima za nas i naše slušatelje, lakše podnosi sve što se oko nas događa upravo zbog svih onih koji su do sad, i koji će, nadamo se, i u budućnosti, slušati slavnu stojedinicu.

A tko su to oni? To ste svi vi koji sada čitate ovaj tekst, i svi vi koji ste barem jednom ostali na našoj frekvenciji i poslušali naše voditelje ili novinare.

A koliko je podrška širokopojasna i snažna, najbolje se vidi iz potpore koju smo direktno dobili od mnogih sportaša, političara, glazbenika i ostalih sudionika javnog života. Ovo su su samo neki od njih:

Vojko V, Remi, Shot, Davor Gobac, Kandžija, Edo Maajka, Ivan Dečak, Aleksandar Dragaš, Dražen Lalić, Nino Raspudić, Bloger Krule, Anka Mrak Taritaš, Damir Vanđelić, Boro Nogalo, Zoran Šprajc, Zlatan Zuhrić – Zuhra, Dario Šimić, Goran Vlaović, Joško Jeličić, Mario Stanić, Nikola Jučević, Vedran Zrnić…

te i mnoge udruge te ustanove:

“Dinamo, To Smo Mi”, “Futsal Dinamo” , Astronomsko društvo “Beskraj”, Arheološki Muzej, “Hrvatska Liga Protiv Raka”, MUO, Plavi Telefon, Prijatelji Životinja, Sindikat Biciklista, udruga “RODA”, Vatrogasci, ZKM, ZOO, zagrebački solisti, zagrebačka filharmonija.

Namjerno nismo u masna slova stavili niti jedno ime, jer ste nam svi podjednako važni i bitni.

I još jedanput – hvala vam svima, ma kako god ovo završilo.Označeno s

Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101

MY POWER STATION

Current track
TITLE
ARTIST