Putin će posjetiti Hrvatsku u ovom mandatu

Written by on 10/04/2018

Foto: N1 screenshot

Veleposlanik Ruske Federacije, Anvar Azimov, komentirao je mogući posjet ruskog predsjednika Vladimira Putina Hrvatskoj.

Rekao je da će Putin doći u Hrvatsku u ovom mandatu, ali je istaknuo i da taj posjet mora biti jako dobro pripremljen sa posebnim povodom ili paketom dogovora.

„Mislim da to neće biti ove godine, možda u prvoj polovici iduće, ali definitivno u ovom mandatu”, rekao je Azimov o Putinovom posjetu Hrvatskoj te dodao kako su jako zahvalni na ulozi predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na jačanju bilateralne suradnje.

Azimov pozdravlja i kako se razvija proces nagodbe oko Agrokora.

“Najprije, uvijek sam bio za to da se nađe zajednički prihvatljiva formula da bismo surađivali. Nadam se da će ovo što smo se dogovorili doprinijeti stabilnosti Agrokora. Ja sam, kao veleposlanik, jako zadovoljan bilateralnom suradnjom unatoč boljim i lošim stranama u procesu. Ja sam kao vatrogasac, želim minimizirati negativne efekte. Mi imamo dobar plan povećanja suradnje na različitim poljima, kulturnim, ekonomskim, znanstvenim i političkim. Zadovoljni smo, imamo puno za napraviti, tradicionalno smo prijatelj i partneri i pokušat ćemo učvrstiti odnose na različitim poljima”, rekao je Azimov.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST