Pucnjava u Utrini

Written by on 25/05/2018

Foto: Screenshot Index Vijesti

U novozagrebačkom naselju Utrine, u Šišićevoj ulici, dogodila se pucnjava. Kako doznajemo, muškarac koji je pucao je 34-godišnji H.M. Navodno je sinoć došao pijan doma, a supruga je pobjegla od njega. Pucao je po kvartu, a nakon pucnjave je naprosto zaspao u stanu. Policija je upravo javila kako prema dosad prikupljenim informacijama na terenu nitko nije ozlijeđen i nema oštećenja na imovini.

Tik iza zgrade iz koje se pucalo nalazi se dječji vrtić. Samu zgradu i dvorišnu ogradu vrtića dijeli tek desetak metara. Natalija Marincel, ravnateljica Dječjeg vrtića Utrina, izjavila je da je nešto prije 11 sati dobila dojavu od voditeljice objekta vrtića čijeg je ona ravnatelj, da se čula rafalna paljba iz obližnje zgrade. Vidjeli su na četvrtom katu kad je taj netko uvlačio cijev ispod spuštene rolete. “Odmah sam zabranila boravak na zraku. Djeca su ušla na sigurno”, dodala je.

Nagađa se da je muškarac pucao iz kalašnjikova. Na mjesto incidenta stigli su pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić.


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST