Priveden čovjek koji je Loreni i njenoj obitelji prijetio smrću

Written by on 07/02/2019

Foto: Screenshot N1

Zadarska policija privela je čovjeka koji je 18-godišnjoj Loreni i njenoj obitelji uputio prijetnju smrću putem društvene mreže.

U policiji nisu otkrili više pojedinosti o privedenoj osobi, istaknuvši kako će moći reći nešto više tijekom dana.

Djevojka koju je premlatio Darko Kovačević Daruvarac i njena majka večer su provele u zadarskoj policiji gdje su prijavile ovo kazneno djelo. U prijetnji koju je potpisao kao „prijatelj Daruvarca“, privedeni muškarac Loreni je poručio da se pripremi za smrt te je najavio pakao cijeloj obitelji.

“Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući – tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati…“, stoji među ostalim u prijetnji.

Podsjetimo i da Darko Kovačević Daruvarac, nepravomoćno osuđen za premlaćivanje djevojke na 5 godina zatvora, u nedjelju izlazi iz istražnog zatvora.

Mjere opreza su mu ukinute i može napustiti zemlju jer putne isprave ima kod sebe. To znači da Darko Kovačević može po izlasku iz istražnog zatvora, bez ikakvih zabrana i problema, napustiti Hrvatsku i otići u Bosnu i Hercegovinu, čije državljanstvo također ima.

O ovom slučaju ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković je rekao:


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST