Preporuka za vikend – Pet trekking

Written by on 20/09/2019

Foto: www.pettrekking.com

Sutra će Park prirode medvednica ugostit prvu humanitarno sportsko rekreativnu utrku za vlasnike pasa i ostalih kućnih ljubimaca – Pet Trekking. Prvu u Hrvatskoj i prvu u svijetu. Ne trebate ništa prije prijavljivat. Samo dođete i to je to. Idemo čuti kaj kaže organizator Marijan Podgorski.

Košarka, nogomet, rukomet i ostali sportovi… jer će bit puno poznatih sportaša gore. Aleksandar Petrović, Tin Srbić, Robert Prosinečki, Ratko Štritof, Slaven Rimac, Filip Krušlin i brojni drugi, a komentator samog događaja će bit svima omiljeni komentator Božo Sušec i on će pričat sa svima vama.

Ovo jedinstveno događanje održava se pod sloganom ‘Hodajmo za one koji ne mogu’, a cilj mu je prikupiti sredstva za liječenje pasa štićenika Udruge za zaštitu životinja Noina Arka koji su zbog raznih oštećenja i zdravstvenih tegoba trenutno nepokretni.

A svi koji dođu ćete dobit nešto od njihovih sponzora. Pokloni su razni, od raznih čokoladica, pa do kave, energetskih grickalica bombona i slično, a naravno da će i vaši ljubimci dobit one fine keksiće, pa one kosti za zube, preparate protiv krpelja i još puno svega ostalog. Nitko neće otići praznih ruku.

Samo dođete, prijavite se, i dobijete startni broj. Neće to bit udri utrka, već laganica kroz prirodu.
I gospodin Marijan Podgorski vas poziva da dođete 🙂


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST