PRAZNICI SU: ŠTO IMA? FROOOM!

Written by on 04/04/2019

Foto: PR

Shvatiti što sve ne vidimo gledajući film ili općenito koristeći se svakodnevno novim medijima nije nimalo lako. Inovativni obrazovni program Frooom! djeci i mladima u svega pet dana uspjeva na zabavan i praktičan način približiti ta važna pitanja. U organizaciji Udruge Bacači sjenki Frooom! se kontinuirano održava od 2012. godine. Ove godine novi val pustolovnih filmskih radionica zapljuskuje praznike od 23. do 27. travnja 2019. godine. Radionice traju pet dana, od 9 do 15 sati uz organiziran ručak, a djeca su i dodatno zdravstveno osigurana. Radno provodimo vrijeme od 9 do 15 sati, a sat prije i nakon radionice djeca mogu provesti kako žele uz nadzor dežurnog voditelja. Prijave traju do popunjenja radionice: u početnoj do 16, u naprednoj 12, a majstorskoj 8 polaznika.
Kao i svaki Frooom! zajednički ručak je osiguran u cijeni radionice koja za stare frooomovce iznosi 780,00kn, a za nove 880,00kn
Majstorske radionice u Zagrebu vode:
Lea Mileta – dramaturgija u montaži: osnove montaže slike i zvuka u programu Premier, uvod u sinkronizaciju
Ivana Bakal – kostimografija: šetnja stilovima i stajlnizima za film osim kroz vrijeme događati će se kroz prostor: od fundusa Zagreb filma do skrovitih radionica starih zanatlija.

Prošle godine Frooom! filmovi uspješno su krstarili svijetom međunarodnih festivala filmskog stvaralaštva djece i mladih. Vizure nastale u Zagrebu s mentorom Venom Mušinovićem ovjenčane su s dvije pobjede u svojoj dobnoj kategoriji, na Dubrovačkom DUFF-u i mariborskom Enimation Film Festivalu. S druge strane predstave također pod mentorstvom Vene Mušinovića i Borisa Bakala odnijela je pobjedu na Small Axe film festivalu u Velikoj Britaniji. Među najpoznatijim festivalima na kojima su radionički filmovi sudjelovali prošle i ove godine su: AnimArte! u Brazilu, Providence Film Festival u SAD-u, MICE u Španjolskoj, CHIN u Indiji, a polaznice jedne majstorske radionice sa svojim filmom Moj svakodnevni život uživale su s mentoricom Leom Miletom nekoliko dana na Rozafa film festivalu na Skadarskom jezeru u Albaniji.

Više na: www.frooom.eu


Vaše mišljenje

Odgovori

Tvoj email neće biti objavljenObavezna polja su označena s *


Nastavi čitati

RADIO 101 FM

Samo prava glazba

Current track
TITLE
ARTIST